Aquamarine Spa is vanaf haar oprichting in 1997 gespecialiseerd in de verkoop van whirlpools, zwembaden, sauna’s en wellness producten van topkwaliteit. We verbeteren de levensstijl, zorgen goed voor de gezondheid en verminderen stress.

De whirlpools van Aquamarine Spa vormen dankzij de weldadige effecten van water, warmte, massage en rust een ideale omgeving voor uw harmonische leven.

We zijn in de loop der tijd de grootste importeur op het gebied van wellness op de Tsjechische en Slowaakse markt geworden. We garanderen een complexe service en diensten, zodat zelfs de planning en uitvoering op u ontspannend zullen werken.

Uw comfort en tevredenheid zijn voor ons belangrijk en daarom vertegenwoordigen we merken die op het gebied van wellness tot de wereldtop behoren.

www.aquamarinespa.cz

KLAFS werd in 1928 in Stettin door Erich Klafs opgericht. Toen ging het om een klein bedrijf dat vooral medische hulpmiddelen en spa-accessoires produceerde. Na de tweede wereldoorlog verhuisde het bedrijf naar Schwäbisch Hall vlakbij Stuttgart en breidde de productie met sauna’s uit. Klafs in inmiddels een wereldberoemde producent van sauna’s en wellness producten geworden en heeft veel baanbrekende ontdekkingen op dit gebied gedaan, zoals de toepassing van hemlockspar in de saunabouw of het sanariumsysteem (5 saunavormen in één). KLAFS zetelt tot nu toe in Schwäbisch Hall.

www.sauny-klafs.cz

Aquamarine Spa werkt met D&D plus, s.r.o. samen, een bedrijf dat zich vooral met de technologie van waterzuivering voor zwembaden, whirlpools en tuinvijvers bezighoudt.

www.dadplus.cz

De naam OSPA is ruim 50 jaar het bekendste begrip op het gebied van zwembadtechnologie, niet alleen in Duitsland, maar in de hele wereld. OSPA concentreert zich op waterkwaliteit in zwembaden, voortdurende innovatieve technische ontwikkeling en verbetering, waardoor het bedrijft altijd een stap vóór de conventionele zwembadtechnologieën staat. Het doel van OSPA is een continue verbetering en vereenvoudiging van de bouw en exploitatie van zwembaden, whirlpools en andere producten, waar waterkwaliteit van belang is.

Het bedrijf werd in 1976 opgericht met publieke zwembadenbouw als hoofdactiviteit. Medio jaren negentig werd door twee ingenieurs een revolutionair in water ondergedompeld zwembaddek ontwikkeld. Na twee jaar intensief testen werd bevestigd dat het product in dagelijks gebruik toepasbaar is en de verkoop werd opgestart. Tegenwoordig produceert het bedrijf 500 stuk lamellendekken per jaar en distribueert naar meer dan 20 landen in de wereld.

http://www.aquacover.com

Bellen Navigeren Contact opslaan Info mailen